Aanmeldingsformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Kies een aansluiting

Kies een product

Uw persoonsgegevens

U ontvangt een kopie van deze aanmelding op dit email adres!

Uw leveringsadres

Betaalgegevens

Overstapservice

Maximaal 8 maanden na vandaag.

Akkoord

 

Meedoen

 

Wilt u eerst laten berekenen wat u kunt besparen via Energiekantoor.nl? Stuur of mail uw laatste jaarnota naar ons kantoor. E-mail: contact@energiekantoor.nl. 

U ontvangt dan van ons een berekening op basis van onze collectieve tarieven. Daarmee kunt u gemakkelijk beoordelen of deelname interessant is voor u.

 

Wilt u zich direct aanmelden (deelname is gratis) vul dan links het aanmeldingsformulier in en druk op verzenden.

 

 

Uw voordeel:

  • Altijd uitstekende tarieven, jaar in jaar uit
  • Wij houden alles voor u in de gaten
  • Gemakkelijk overstappen door onze ervaring
  • Meedoen is gratis, samen staan we sterk
  • Voor en door bewoners, in uw belang

Budget Energie:

Productvoorwaarden budget energie

 

Algemene voorwaarden:

 IMG 0829 2

Door toezending van deze e-mail aan Energiekantoor.nl met uw persoonlijke informatie gaat u akkoord met omzetting van uw huidige energieleverancier naar Budget Energie. U geeft Budget Energie toestemming om alles te regelen met betrekking tot de administratieve omzetting. Tevens geeft u Budget Energie toestemming om al uw gegevens te delen met Energiekantoor.nl, inbegrepen de toegang tot de persoonlijke pagina van u bij Budget Energie teneinde de service vanuit Energiekantoor.nl voor u te optimaliseren.

Bezoekadres van Budgetenergie: 
Vijzelstraat 20, 1017 HK, Amsterdam. Klantenservice 020-2055555 (lokaal tarief).

Onze tarieven zijn voor 1 jaar of 3 jaar vast. Voor huiseigenaren die meerdere panden hebben voor de verhuur hebben we een uitstekend variabel tarief.

U gaat akkoord dat Energiekantoor dit voor u op dat moment gaat regelen waarbij mogelijk weer een verlenging van contractdatum. U geeft Budget Energie toestemming om maandelijks het vastgestelde voorschotbedrag voor energielevering automatisch van uw bankrekening te incasseren. 

Op deze overeenkomst zijn de voorwaarden, de tarieven voor levering, de Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers (versie 2013), de Aansluit- en Transportovereenkomst en -voorwaarden en de geldende tarieven voor netbeheer van toepassing.

U kunt de algemene voorwaarden vinden op de websites van Energiekantoor.nl en Budget Energie alsmede op uw persoonlijke pagina bij Budget Energie.