Actueel

Scherpe vaste tarieven voor 1 en 3 jaar zijn weer beschikbaar!

De dalende trend is afgevlakt en veranderd in een meer volatiele markt. De verwachte stijging lijkt nog even uit te blijven. Het huidige prijsniveau is daarom nog steeds gunstig omdat het vergelijkbaar is met het niveau van januari 2022, ruim voor de oorlog in Oekraïne. De 3 jaars contracten zijn nauwelijks duurder dan die voor 1 jaar, en bijna 80% van onze deelnemers kiest daar nu voor, om langere tijd van extreme prijsstijgingen gevrijwaard te blijven.

 

Hoe het werkt

Door het formulier in te vullen kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt dan snel een aanbod. Dat is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Of vraag onze voordeelberekening aan, om te bepalen of het voor u interessant is om deel te nemen aan ons collectief.

 

Uw voordeel

- Altijd uitstekende tarieven, jaar in jaar uit

- Wij houden alles voor u in de gaten

- Gemakkelijk overstappen door onze ervaring

- Meedoen is gratis, samen staan we sterk

- Voor en door bewoners, in uw belang

 

Meedoen

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Vul de onderstaande velden volledig in.

Onze voordeelberekening laat zien hoeveel u kunt besparen door deel te nemen aan ons collectief. Als u op variabele tarieven komt of zit is een overstap op de variabele tarieven van onze energieleverancier vaak gunstig. Stuur daarvoor uw laatste jaarafrekening naar contact@energiekantoor.nl en vul het formulier hieronder volledig in.

Wanneer u (binnenkort) een "duur" variabel contract heeft kunt u hier aangeven dat u interesse heeft in een contract voor bepaalde tijd (1 of 3 jaar) met vaste prijzen. Omdat we in deze turbulente markt snel moeten handelen als contracten beschikbaar komen, vragen we u het formulier hieronder volledig in te vullen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de marktontwikkelingen. 

Lever mij energie voor
Lever mij energie voor

Voor zakelijke contracten geldt de 14 dagen wettelijke bedenktijd na accepteren niet. Ook de opzegvergoeding is niet wettelijk gemaximeerd. Of een aansluiting zakelijk is of kan zijn volgt uit de functie van het pand in het landelijke BAG register. 

Kies uw contract
Wat heeft uw interesse/ voorkeur?

Kiest u voor een contract met dynamische energietarieven?

Met deze instructie kunt u zichzelf aanmelden bij EnergyZero, onze leverancier van contracten tegen dynamische tarieven. U blijft dan deelnemer in ons collectief. U hoeft deze pagina dan niet verder meer in te vullen.

Wilt u dat wij uw aanvraag verder afhandelen bij EnergyZero? Vink dan uw akkoord hieronder aan en vul de gevraagde gegevens in.

Uw gegevens
Aanhef

Let op: voor een aanbod hebben wij altijd uw IBAN nodig!

Uw leveringsadres
Uw energie jaarverbruik
Ik verbruik

Meestal is de laatste jaarafrekening een goed startpunt voor uw verbruik. Die heeft u meestal per mail ontvangen van uw energieleverancier.

Elektriciteit

Uw maandvoorschot wordt verminderd met uw teruggeleverde kWh. Dat ligt gemiddeld op 70% van uw opgewekte stroom (30% gebruikt u in uw woning direct zelf).

Uw leverancier weet hoeveel stroom u (ongeveer) opwekt. U kunt ook de formule 0,95 x aantal zonnepanelen x vermogen per paneel gebruiken. Doet u mee aan een postcode regeling dan voert u het aantal verwacht opgewekte kWh in.

NB Voer bij uw verbruik uw volledige, dus niet gesaldeerde, jaarverbruik in!

Ingangsdatum

Graag voorkomen we dat u een opzegvergoeding verschuldigd bent bij uw huidige energieleverancier. Vul de vragen in om de juiste ingangsdatum voor uw aanbod te bepalen.

Mijn contract
Start levering
Datum start levering

De ingangsdatum van de levering is normaal één maand na akkoord op het aanbod. Wilt u de levering eerder in laten gaan, geef dit dan hieronder aan bij Toelichting. We nemen dan contact met u op.

Toelichting
Akkoord

Lees hier onze Algemene Voorwaarden