Actueel

Op dit moment zijn er geen contracten beschikbaar voor vaste periode (1 of 3 jaar) met vaste prijzen. Dit komt door de gespannen situatie op de energiemarkt als gevolg van de oorlog in Oekraïne.

 

Hoe het werkt

Door het formulier in te vullen kunt u zich direct aanmelden, of voor onze volgende aanbodronde. U ontvangt dan een aanbod tegelijk met deelnemers die aan verlenging toe zijn. Een aanbod is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Of vraag onze voordeelberekening aan, om te bepalen of het voor u interessant is om deel te nemen aan ons collectief.

 

Uw voordeel

- Altijd uitstekende tarieven, jaar in jaar uit

- Wij houden alles voor u in de gaten

- Gemakkelijk overstappen door onze ervaring

- Meedoen is gratis, samen staan we sterk

- Voor en door bewoners, in uw belang

 

Let op: onze leverancier werkt met weektarieven. Dat betekent op maandag nieuwe tarieven die geldig zijn tot vrijdag 14 uur. Uiterlijk dan moet het aanbod geaccepteerd zijn. Ontvangt u een aanbod of onze voordeelberekening, wacht dan dus niet te lang met uw besluit!

Meedoen

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Op dit moment zijn in zeer beperkte mate variabele contracten beschikbaar. De actuele beschikbaarheid is afhankelijk van de situatie op de energiemarkt. Als u het formulier hieronder invult nemen wij contact met u op.

Onze voordeelberekening laat zien hoeveel u kunt besparen door deel te nemen aan ons collectief. Als u op variabele tarieven komt of zit is een overstap op de variabele tarieven van onze energieleverancier Energyhouse vaak gunstig. Stuur daarvoor uw laatste jaarafrekening naar contact@energiekantoor.nl en vul het formulier hieronder in.

Wanneer u (binnenkort) een "duur" variabel contract heeft kunt u hier aangeven dat u interesse heeft in een contract voor bepaalde tijd (1 of 3 jaar) met vaste prijzen. Omdat we in deze turbulente markt snel moeten handelen als contracten beschikbaar komen, vragen we u het formulier hieronder volledig in te vullen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de marktontwikkelingen. 

Lever mij energie voor

Voor zakelijke contracten geldt de 14 dagen wettelijke bedenktijd na accepteren niet. Ook de opzegvergoeding is niet wettelijk gemaximeerd. Of een aansluiting zakelijk is of kan zijn volgt uit de functie van het pand in het BAG register. 

Kies uw contract
Wat heeft uw interesse/ voorkeur?
Uw gegevens
Aanhef
Uw leveringsadres
Uw energie jaarverbruik
Ik verbruik

Meestal is de laatste jaarafrekening een goed startpunt voor uw verbruik. Die heeft u meestal per mail ontvangen van uw energieleverancier.

Elektriciteit
Ingangsdatum

Graag voorkomen we dat u een opzegvergoeding verschuldigd bent bij uw huidige energieleverancier. Vul de vragen in om de juiste ingangsdatum voor uw aanbod te bepalen.

Mijn contract
Start levering
Datum start levering

De ingangsdatum van de levering is normaal één maand na akkoord op het aanbod. Wilt u de levering eerder in laten gaan, geef dit dan hieronder aan bij Toelichting. We nemen dan contact met u op.

Toelichting
Akkoord

Lees hier onze Algemene Voorwaarden