Actueel

Ook in 2023 zijn er nog geen vaste contracten beschikbaar (voor 1 of 3 jaar).

Dit komt door de gespannen situatie op de energiemarkt als gevolg van de oorlog in Oekraïne. De prijzen van vaste contracten bestaan voor een groot deel uit een risico-opslag, die door de onvoorspelbare geopolitieke ontwikkelingen op dit moment dermate hoog zijn dat ze niet worden aangeboden.

 

Hoe het werkt

Door het formulier in te vullen kunt u zich direct aanmelden, of voor onze volgende aanbodronde. U ontvangt dan een aanbod tegelijk met deelnemers die aan verlenging toe zijn. Een aanbod is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Of vraag onze voordeelberekening aan, om te bepalen of het voor u interessant is om deel te nemen aan ons collectief.

 

Uw voordeel

- Altijd uitstekende tarieven, jaar in jaar uit

- Wij houden alles voor u in de gaten

- Gemakkelijk overstappen door onze ervaring

- Meedoen is gratis, samen staan we sterk

- Voor en door bewoners, in uw belang

 

Meedoen

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Op dit moment zijn dynamische energiecontracten beschikbaar, en in meer beperkte mate variabele contracten. De actuele beschikbaarheid is afhankelijk van de situatie op de energiemarkt. Als u het formulier hieronder invult nemen wij contact met u op, en kunnen de verschillen dan toelichten.

Onze voordeelberekening laat zien hoeveel u kunt besparen door deel te nemen aan ons collectief. Als u op variabele tarieven komt of zit is een overstap op de variabele tarieven van onze energieleverancier Energyhouse vaak gunstig. Stuur daarvoor uw laatste jaarafrekening naar contact@energiekantoor.nl en vul het formulier hieronder in.

Wanneer u (binnenkort) een "duur" variabel contract heeft kunt u hier aangeven dat u interesse heeft in een contract voor bepaalde tijd (1 of 3 jaar) met vaste prijzen. Omdat we in deze turbulente markt snel moeten handelen als contracten beschikbaar komen, vragen we u het formulier hieronder volledig in te vullen. Uiteraard houden we u op de hoogte van de marktontwikkelingen. 

Lever mij energie voor
Lever mij energie voor

Voor zakelijke contracten geldt de 14 dagen wettelijke bedenktijd na accepteren niet. Ook de opzegvergoeding is niet wettelijk gemaximeerd. Of een aansluiting zakelijk is of kan zijn volgt uit de functie van het pand in het BAG register. 

Kies uw contract
Wat heeft uw interesse/ voorkeur?

Kiest u voor een contract met dynamische energietarieven?

Met deze instructie kunt u zichzelf aanmelden bij EnergyZero, onze leverancier van contracten tegen dynamische tarieven. U blijft dan deelnemer in ons collectief. U hoeft deze pagina dan niet verder meer in te vullen.

Wilt u dat wij uw aanvraag verder afhandelen bij EnergyZero? Vink dan uw akkoord hieronder aan en vul de gevraagde gegevens in.

Uw gegevens
Aanhef
Uw leveringsadres
Uw energie jaarverbruik
Ik verbruik

Meestal is de laatste jaarafrekening een goed startpunt voor uw verbruik. Die heeft u meestal per mail ontvangen van uw energieleverancier.

Elektriciteit

Indien u zonnepanelen heeft kunt u het verwacht aantal opgewekte kWh berekenen met de volgende formule: 0,95 * aantal panelen * vermogen per paneel. U kunt ook uw leverancier raadplegen. Doet u mee aan een postcode regeling dan voert u het aantal verwacht opgewekte kWh in.

NB Voer bij uw verbruik uw volledige, niet gesaldeerde jaarverbruik in!

Ingangsdatum

Graag voorkomen we dat u een opzegvergoeding verschuldigd bent bij uw huidige energieleverancier. Vul de vragen in om de juiste ingangsdatum voor uw aanbod te bepalen.

Mijn contract
Start levering
Datum start levering

De ingangsdatum van de levering is normaal één maand na akkoord op het aanbod. Wilt u de levering eerder in laten gaan, geef dit dan hieronder aan bij Toelichting. We nemen dan contact met u op.

Toelichting
Akkoord

Lees hier onze Algemene Voorwaarden