Uw Voordeel

Nooit meer energiegedoe. U heeft wel wat beters te doen.

Uw voordeel

Als deelnemer van Energiekantoor.nl hebt u geen omkijken meer naar uw energiecontract. U krijgt vanzelf energietarieven die tot de allerbeste in de markt behoren. Uw contract wordt continu door ons in de gaten gehouden. Jaar in, jaar uit.

Wij doen dat vanuit uw belang. Zowel bij nieuwe contracten als bij uw verlenging. Door gebruikmaking van verwachtingen op de termijnmarkt maken we daarbij optimaal gebruik van instrumenten zoals het switchwindow en bepalen van de beste contractvorm. Zonder risico’s door gebruikmaking van de ACM regels. 

Nooit meer energiegedoe dus. U heeft immers wel wat beters te doen.

U bespaart ieder jaar geld 

Als u niets doet betaalt u in elk geval teveel geld. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) stimuleert consumenten nog steeds hun contracten regelmatig te checken. Onderzoek wees uit dat trouwe klanten door energieleveranciers niet beloond worden. Integendeel, de ACM stelt dan ook: u kunt beter regelmatig overstappen.

 

U hoeft zelf niets te doen

Als deelnemer van Energiekantoor hoeft u gelukkig niet zelf het ondoorzichtige oerwoud van energieaanbieders met acties door te ploegen. Sommige van deze acties lijken te mooi om waar te zijn. Het blijkt dan ook dat tijdens of na een actie consumenten terugvallen in veel slechtere tarieven. Eenmaal overgestapt moet u dus blijven opletten en blijven overstappen

Bij Energiekantoor is dat anders. U krijgt altijd scherpe tarieven zonder zelf iets te hoeven doen.

U blijft weg uit de overstapcarrousel 

U weet dat u moet blijven overstappen om goede tarieven te behouden. Dat is niet alleen de schuld van de energiebedrijven zelf, maar ook van veilingen en prijsvergelijkers die hier veel geld aan verdienen. Hierdoor is een onzinnige overstapcarrousel ontstaan, waar de consument aan mee moet doen om fatsoenlijke prijzen te krijgen. Om niet ieder jaar weer alles opnieuw uit te hoeven zoeken, kiezen consumenten vaak standaard voor een langere contractperiode. Dit is echter niet altijd voordeliger.

Regelmatig overstappen creëert risico’s voor onjuiste afrekeningen. Grotere energiegebruikers lopen zelfs het risico dat ze hierdoor teveel energiebelasting betalen. Dit is lastig te controleren.

 

Wat wij voor u doen

Wij volgen voor u de energiemarkt op de voet en selecteren zowel op scherpe condities als op de beste contractvormen voor dat moment in de markt. U krijgt van ons altijd de scherpst mogelijke tarieven.

Onze tarieven zijn bovendien helder en transparant zodat u gemakkelijk inzicht heeft. Eenmaal gekozen voor Energiekantoor.nl hoeft u daarna niet meer te kiezen. Wij ontzorgen u en managen uw energiecontract tot in lengte van dagen.

 

Geen omkijken meer

Met de keuze voor Energiekantoor.nl heeft u geen omkijken meer naar uw energiecontract. Wij houden alles voor u in de gaten en zorgen ervoor dat u altijd profiteert van de beste energietarieven.