dynatar
15 januari 2023

Dynamische energietarieven

De energietarieven zijn torenhoog en mensen zijn op zoek naar een goedkopere optie.

Dynamische energietarieven is zo’n optie, direct afgeleid van de dagelijkse energiebeurs en daarom vaak lager dan de tarieven die horen bij de variabele contracten die nu veel aangeboden worden.

Als service bieden we hier een uitgebreide notitie over dynamische energietarieven, die veel zoekwerk op internet uitspaart omdat alle aspecten in één document aan bod komen.

Wij regelen graag voor u een contract tegen dynamische energietarieven!

Lees meer
FW251133 hd

Nieuwsbrief september 2022

Nu heel veel Nederlanders noodgedwongen een duur variabel energiecontract hebben, heeft de regering met Prinsjesdag plannen gepresenteerd om de modale energienota te matigen.

In deze extra lange nieuwsbrief leest u daar meer over. Ook bespreken we de nog steeds relevante ontwikkelingen op de termijnmarkt, en de variabele contracten in het algemeen.

Lees meer
20170912  FW11036 windmolens 2 copy scherm

Nieuwsbrief Oktober 2021

Het is lang geleden dat de hoge energieprijzen zo prominent in het nieuws waren als nu, en terecht. Nog nooit stegen de energieprijzen zo hard. In deze nieuwsbrief gaan we hier dieper op in.

Lees meer
20220102 FWA05396 hd

Let op "Besparen kan"

Sinds eind april 2021 worden veel deelnemers telefonisch lastig gevallen door een callcenter genaamd ‘Besparen kan’, wat energiecontracten van Budget Energie aan u probeert te verkopen.

Lees meer
31 juli 2020

Energiekantoor nieuwsbrief juli 2020

Beste deelnemers van Energiekantoor,
Wij hopen van harte dat het goed met u gaat en de uwen allen gezond zijn en blijven. Het zijn bijzondere tijden. In deze nieuwsbrief praten wij u bij.

Lees meer
10 januari 2020

Energiekantoor nieuwsbrief januari 2020

Overstap naar nieuwe leverancier Energyhouse
Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de overstap naar onze nieuwe energieleverancier Energyhouse. Dat verliep niet zonder slag of stoot omdat onze oude leverancier Budget Energie veel mails en zelfs agressieve belteams op onze deelnemers afstuurde. Wij kregen veel klachten van deelnemers die hiervan niet gediend waren. Ook werd het overstapproces hierdoor enige tijd dermate verstoord dat wij alle zeilen bij moesten zetten om alles in goede banen te leiden.


Veel deelnemers zijn inmiddels succesvol overgestapt, met uitstekende tarieven. Dankzij het systeem van Energyhouse zijn we nu nog beter in staat om gebruik te maken van positieve fluctuaties op de energiebeurs (APX). Ook kunnen we daarmee beter anticiperen op het gunstigste moment voor verlengingen.

Lees meer