Tarieven

Wilt u weten wat u gaat besparen bij Energiekantoor?

Vraag onze tarieven op via contact@energiekantoor.nl


U kunt via dit emailadres ook een voordeelberekening aanvragen. In dat geval is het handig als u uw laatste jaarnota meestuurt. Hierop staan naast uw gegevens ook uw gemiddelde jaarverbruik zodat wij exact kunnen berekenen wat u gaat besparen.

Particulier en Kleinzakelijk:

 

Onze energieleverancier voor particuliere en kleinzakelijke aansluitingen (tot 3x80A en 40 m3 gas per uur) is Budget Energie.

 

Voor particuliere en kleinzakelijke aansluitingen hebben wij uiterst scherpe tarieven bij Budget Energie. Deze tarieven zijn exclusief voor u als deelnemer van Energiekantoor.nl. Deze tarieven betreffen 1 jaar vast of 3 jaar vast. Stroom is 100% groen (zon & wind) en Budget Energie berekent daar geen opslag voor.

 

Netbeheerkosten en vastrecht: 

 

De kosten voor netbeheer en meterhuur worden elk jaar op 1 januari vastgesteld door uw netbeheerder. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw netbeheerder, de regio waar u woont en uw aansluiting. Budget Energie brengt deze kosten zonder opslag in rekening.

  

Zakelijk en Grootzakelijk: 

 

Onze energieleverancier voor zakelijke en grootzakelijke verbruikers (vanaf 3x80A en meer dan 40m3 gas per uur) is Energyhouse.

 

Als deelnemer van Energiekantoor.nl geniet u van de extra korting die verwerkt zit in de aan u geoffreerde tarieven. Energyhouse biedt een tailormade aanbod dat prijsvoordeel, gemak en zekerheid geeft. Tevens biedt Energyhouse u een monitor om uw verbruiksdata te volgen en te analyseren. Op basis van deze data kunt u gemakkelijk uw energieverbruik terug te brengen. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.