Tarieven

Wilt u weten wat u gaat besparen bij Energiekantoor?

Tarieven

Let op: onze leverancier werkt met weektarieven. Dat betekent op maandag nieuwe tarieven die geldig zijn tot vrijdag 14 uur. Uiterlijk dan moet het aanbod geaccepteerd zijn. Ontvangt u een aanbod of onze voordeelberekening, wacht dan dus niet te lang met uw besluit! 

 

Voordeelberekening

Wilt u eerst laten berekenen wat u kunt besparen via Energiekantoor.nl? Stuur of mail uw laatste jaarnota naar ons kantoor. Hierop staan naast uw gegevens ook uw gemiddelde jaarverbruik zodat wij exact kunnen berekenen wat u gaat besparen. Stuur het naar contact@energiekantoor.nl

U ontvangt dan van ons een berekening op basis van onze actuele collectieve tarieven. Daarmee kunt u gemakkelijk beoordelen of deelname interessant is voor u.

Op basis van onze voordeelberekening maken wij voor u een aanbod, dat u direct ontvangt van onze energieleverancier. Door uiterlijk vrijdag 14 uur dit aanbod te accepteren zet u de scherpe tarieven vast.

Particulier en Kleinzakelijk

Voor particuliere en kleinzakelijke aansluitingen hebben wij uiterst scherpe tarieven. Deze tarieven voor 1 en 3 jaar vast zijn exclusief voor u als deelnemer van Energiekantoor.nl  Stroom is standaard 100% groen.

 

Netbeheerkosten en vastrecht

De kosten voor netbeheer en meterhuur worden elk jaar op 1 januari vastgesteld door uw netbeheerder. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw netbeheerder, de regio waar u woont en uw aansluiting.

Een energieleverancier is wettelijk verplicht de netbeheerkosten zonder marge te incasseren bij de contractant en af te geven aan de netbeheerder. Let er bij het vergelijken van energieaanbiedingen op dat de juiste aansluiting in rekening is gebracht. 

 

Zakelijk en Grootzakelijk

Aansluitingen vanaf 3x80A en meer dan 40m3 gas per uur vallen altijd onder zakelijk verbruik.

Wij bieden hiervoor maatwerkoplossingen aan via onze leverancier Energyhouse. Tevens biedt Energyhouse u een monitor om uw verbruiksdata te volgen en te analyseren. Op basis van deze data kunt u gemakkelijk uw energieverbruik terug te brengen. Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.