Federatie Particulier Grondbezit

De Federatie Particulier Grondbezit is de vereniging voor particuliere eigenaren van grond in Nederland ( landbouwgrond, bos en natuurterreinen, oude en nieuwe landgoederen). De leden zijn verantwoordelijk voor ca.200.000 hectare en leveren daarmee een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan voedselvoorziening, cultuurhistorie, natuurbeheer en recreatiemogelijkheden. De FPG bundelt hun krachten en staat voor integrale belangenbehartiging, een sterk netwerk en kennisdeling. 

Sinds enkele jaren is Energiekantoor.nl een voordeelpartner van de Federatie Particulier Grondbezit ( FPG). Indien u lid bent van de FPG kunt u bij de aanmelding uw voordeelpasnummer vermelden. Alle leden van de FPG kunnen op deze wijze ook meedoen met de collectieve voordelen indien u uw energielevering via Energiekantoor.nl laat verzorgen. Daarnaast is er exclusief voor FPG leden een energie ambassadeur die u thuis kan komen bezoeken om uw energielevering en wellicht andere energie vraagstukken met u te bespreken.

 

Federatie Particulier Grondbezit ( FPG)
De Klomp 5
6745 WB  De Klomp
0318-578550
fpg@grondbezit.nl

 

 

Energiekantoor.nl is opgericht door een aantal buurtbewoners die vanuit hun privé situatie iets wilden doen aan de hoge energiekosten. Vervolgens werd het energie collectief Energiekantoor.nl opgestart met speciale tarieven en service voor particulieren (en MKB) met een bovenmodaal energieverbruik. Om de energiekosten te managen volgen zij de termijnmarkten actief en kunnen daarmee optimaal inspelen om het uiteindelijke doel structureel waar te maken :

"over een zo lang mogelijke periode zo min mogelijk betalen voor energie"

waarbij zij duurzaamheid niet uit het oog verliezen. In de periode dat zij nu bestaan hebben zij door een slimme strategie gemiddeld al 10-15% voor hun deelnemers kunnen besparen.

 

Energiekantoor.nl
Soestdijkseweg zuid 15
3732 HC  De Bilt
030-3200322
contact@energiekantoor.nl